Wie ben ik?

  Mijn naam is Louise Pauwels en ben geboren in een klein dorp in het noorden van Nederland. In 1988 ben ik naar Frankrijk gegaan om mee te helpen aan de constructie en het beheren van een naturistencamping. Verliefd geworden op het Bretonse land en een Bretonner, besloot ik er te blijven. Sindsdien deel ik mijn leven met Yannick, mijn echtgenoot. Na meer dan 12 jaar met hem op de boerderij gewerkt te hebben en met een ervaring van meer dan 30 jaar binnen de medische en sociale sector, besloot ik om van richting te veranderen.

Mijn hele leven trekt vrijheid, natuur,  welzijn en alles wat er leeft tussen hemel en aarde mij aan. Mijn weg leidt me nu op het pad van de Traditionele Chinese Geneeswijzen en Welzijn als énergétisch therapeute.

Als erkend voetzoolreflexologe, aangesloten bij de F.F.P.E.R. (Franse Federatie van Practiciens en Leraren van de Reflexologie) en therapeute in welzijn en Chinese energetica, bied ik u  voetzoolreflexmassage Indische hoofdhuidmassage Relaxe sessie met Tibetaanse klankschalen (groep of individuele massage); advies in Chinese Energétische Voedingswijzen en therapie vlgs. Chinese traditionele geneeswijzen aan.

Al deze praktijken zijn gebaseerd op de energética, wat u evenwicht en welzijn biedt in uw dagelijkse leven.

Graag ontvang ik u – op afspraak – bij mij thuis in een warme, ontspannen omgeving.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MIJN MOTTO:

“Als men zich goed voelt, is niets anders meer van belang.

Men kan dan vol vertrouwen het leven tegemoet gaan,

wat er ook gebeurt”.