Wie ben ik?

  Mijn naam is Louise Pauwels en ben geboren in een klein dorp in het noorden van Nederland. In 1988 ben ik naar Frankrijk gegaan om mee te helpen aan de constructie en het beheren van een naturistencamping. Sinds 1992 deel ik mijn leven met Yannick, mijn echtgenoot. Met een ervaring van meer dan 30 jaar binnen de medische en sociale sector, besloot ik om van richting te veranderen.

Mijn hele leven trekt vrijheid, natuur,  welzijn en alles wat er leeft tussen hemel en aarde mij aan. Mijn weg leidt me nu op het pad van “Welzijn” als énergétisch therapeute.

  • Cadre médico-social, erkend réflexologue plantaire, aangesloten bij de F.F.P.E.R.(Franse Federatie van Therapeuten en Leraren van de Reflexologie) 
  • Aangesloten bij de engelse vereniging van de « Reflexology Outreach International (ROI)  (vereniging voor het wereldwijd, gratis, opleiden van voetzoolreflexmassage therapeuten voor mensen in nood)

Sinds enkele jaren verzorg ik een cursus voor reflexologie in Oeganda, voor vrijwilligers van Hospice Africa Uganda. Na de cursus bieden zij eenmaal per week, gratis voetzoolreflexmassage aan de patienten van Hospice Africa Uganda. (Een organisatie welke sinds meer dan 25 jaar zich inzet voor de pijnbestrijding en palliatieve zorg in Oeganda en geheel Afrika en waar ik sinds 2014 ieder jaar als vrijwilligster mijn diensten aanbied) Samen met de ROI gaan we in 2020 weer cursussen verzorgen in Oeganda.   

Vanaf mei 2019 verzorg ik cursussen voor voetzoolreflexmassage in Frankrijk, Bretagne.  Een week volpension, begeleid en ondergedompeld in de goede énergie van de voetzoolreflexologie. (zie onder “wat bied ik aan”)

Al mijn praktijken zijn gebaseerd op de energética, wat u evenwicht en welzijn biedt in uw dagelijkse leven.

Graag ontvang ik u, op afspraak, bij mij thuis in een warme, ontspannen omgeving.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

MIJN MOTTO:

“Als men zich goed voelt, is niets anders meer van belang.

Men kan dan vol vertrouwen het leven tegemoet gaan,

wat er ook gebeurt”.